Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews en beoordelingen

rating-pie

Résidence Winterberg scoort gemiddeld een 9,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 68 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8.7
  • Onderhoud
    8.7
  • Schoonmaak
    8.9
  • Vakantieverblijf
    9

Bekijk 68 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 mei 2024

Een super verblijf met een geweldig uitzicht! We hebben genoten! 😀

uitleg wasmachine (een wasmachine van 6kg is echt te weinig voor appartementen van minimaal 6 personen) mag wat beter evt in Engels/nederlands en dat een volledig wasprogramma 2x €2 kost.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Marcel Jansen
Datum: 03 mei 2024

Oor de tweede keer onze vakantie gevierd in Residence Winterberg, maar we komen zeker nog een keer terug!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Ron Maijenburg
Datum: 15 april 2024

Huis is super alleen locatie is niet voor kinderen geschikt wegennet schreeuwt om onderhoud er is veel renovatie in de buurt nodig

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: G van Dam
Datum: 12 maart 2024

Het uitzicht en locatie zijn uitstekend. De grote van het appartement bevalt ons i.v.m. ook de 2e badkamer.
Opmerking: er was doorslag van vocht in de slaapkamer ( wordt verholpen)
Bank en makkelijke stoelen in woonkamer zijn aan vervanging toe.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 05 maart 2024

Heerlijk ontspannen in een prachtig verblijf

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 maart 2024
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 26 februari 2024

We konden op de afgesproken tijd om 16:00 uur niet eens ons huisje in.er is maar 1 parkeerplek voor een huis van acht personen. Personeel wat we liep wat erg onvriendelijk en was onze lakens vergeten te geven. Waar we wel betaald voor hebben

  • Algehele verblijf
    5
  • Gastvrijheid
    1
  • Vakantieverblijf
    4
  • Schoonmaak
    1
  • Onderhoud
    3
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 24 februari 2024

We hebben een topvakantie gehad. Een hele mooie accommodatie met een prachtig uitzicht. Zeker een aanbeveling voor anderen. Het uitzicht op de bobbahn was prachtig. Veel activiteit vanwege het WK Bob en Skeleton. We komen zeker nog een keertje terug.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Greet van de Waal
Datum: 24 februari 2024

Het is een prachtig appartement geen straf om daar te verblijven ondanks geen sneeuw

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: H. van Eerden
Datum: 23 februari 2024

We hebben als gezin van 4 een fijn verblijf gehad, heerlijke boxspringbedden, tip top schoon! En een mooi uitzicht op de bobslee baan. Wellicht zou je voor de Hollanders nog de keukeninventaris na kunnen lopen, er ontbrak een kaasschaaf, een spatel om eitjes/pannekoeken uit de pan te halen en een goed grote pannenkoek pan. Is een tip. Verder prima in orde! Dank voor het mooie verblijf. Fam van Eerden

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.